Hot….hot….hot….

Sterrenkundige vereniging de Noorderkroon. Nog even en Noorderkroon-Achel bestaat al 30 jaren. Bijna 30 jaren lang heeft Noorderkroon zich intensief ingezet in het ondersteunen van studentenbij hun eindwerken, ondersteuning gegeven aan verenigingen die daarom vroegen, sterrenkundige lezingen gegeven aan eigen leden,  andere verenigingen die interesse toonden, zowel in het binnen- als buitenland. Nu gaan we ons intensiever richten tot de plaatselijke bevolking. Heb je altijd al iets meer willen weten over sterrenkunde? Zit je met vragen die je graag beantwoordt zag? Dit is je kans!!! Noorderkroon-Achel nodigt iedereen uit om deel te nemen aan enkele initiatieavonden. De tweede avond zal doorgaan op: Vrijdag 23 november 2007Aanvang 20.30u In het PC Michielshof te Achel-centrum. Inkom is gratis. Tijdens deze avond zal een presentatie gebracht worden die eenieder kan volgen. Sterrenkunde op een begrijpbare manier uitgelegd, door onze eigen mensen.  Breng ook eens een bezoekje aan onze andere weblogs.

Zie links op website:

http://noorderkroon-achel.skynetblogs.be/Welkom.