Bibliotheektelescoop

Een samenwerking tussen Noorderkroon Achel, De Bib en Stad Hamont-Achel heeft ervoor gezorgd dat je in de bib niet alleen boeken kan lenen maar ook een heuse telescoop. Ideaal om te proeven van deze boeiende hobby. Reserveren van de telescoop is noodzakelijk, omdat er veel vraag naar is van nieuwsgierige inwoners van Hamont-Achel. Gelukkig kan je gemakkelijk een reservering maken, of je nu in de bib bent of liever vanuit huis reserveert. Via de link onder de foto kom je terecht op de online reserveringspagina, waar je je gegevens kan invullen en aangeven op welke dag en tijd je de telescoop wilt gebruiken. Je kan de telescoop twee weken lenen.

De toevoeging van deze telescoop in de bibliotheek komt voort uit het streven om mensen de kans te geven kennis te maken met de fascinerende wereld van astronomie. Dankzij deze samenwerking kunnen zowel jong als oud de telescoop ervaren en hun interesse in sterrenkunde laten groeien. Stel je voor, je loopt de bibliotheek binnen met het doel een boek te lenen en ontdekt dat je ook de mogelijkheid hebt om een kijkje te nemen naar het oneindige universum! Het is een geweldige gelegenheid om je horizon te verbreden en je te laten verwonderen door de mysteries van het heelal.

Dus, als je ooit de drang voelt om de sterren te verkennen en de schoonheid van het universum van dichtbij te bewonderen, vergeet dan niet om een reservering te maken voor de telescoop in de bibliotheek van Hamont-Achel. Wie weet welke verbazingwekkende ontdekkingen je zult doen en welke nieuwe passie dit avontuur zal ontbranden. Dus pak je kans en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je door de lens van de telescoop naar de sterren tuurt.

Reserveer de telescoop nu en laat je verwondering beginnen!

Reserveer de telescoop via deze link: https://hamont-achel.bibliotheek.be/catalogus/noorderkroon/telescoop/toestel/wise-limburg_4698535

De handleiding van de telescoop kan je hier downloaden.

Vereniging voor sterrenkunde

Website beheerder: H. van Kuijk