Noorderkroon, Robbert te Hamont

Vandaag was het, na de presentatie in de Achelse basisschool, de beurt aan de vijfde-klassers van de Robbert te Hamont. Onze secretaris bracht voor een publiek van 66 leerlingen en drie leerkrachten, ook in deze school, de presentatie “Op reis van hier naar……”. De presentatie was het afgelopen jaar een beetje opgewerkt met recentere beelden. Kwestie van af en toe iets nieuws te kunnen brengen en de aandacht op scherp te houden. Ook voor de leerkrachten, die deze presentatie al verschillende jaren na elkaar gezien hebben een beetje te ontzien. Nieuwere elementen, betere en kleurrijkere afbeeldingen, meer eigen werk, allemaal hulpmiddelen om de presentatie elk jaar weer boeiend te kunnen brengen. Het verhaal….wel daar veranderd weinig aan, enkel de manier van presenteren.

 Na de uiteenzetting was er ruimschoots tijd voor het beantwoorden van vragen. Net als alle voorgaande jaren, onverdeelde aandacht, verrassende vragen en van vele leerlingen de belofte eens te komen kijken als we op onze sterrenwacht actief zijn. Ook in deze school hebben we beloofd om volgend jaar weer present te zijn.