Robtics, Den Haag.

Voor hen die interesse hebben; Robtics, de huisleverancier van astronomische artikelen voor sommige van onze leden, is nu ondergebracht in een pand in Den Haag. Vroeger moesten we naar ‘s Gravenzande, bij Rob Lefeber aan huis om onze zaken te doen. Tegenwoordig gaan we naar de Melkwegstraat 12  in Den Haag. In afstand is dat niet zoveel verschil, sterker nog; je kan vanaf de A2 bijna tot de winkel komen. Een pluspunt. Een ander pluspunt is dat je nu tussen de telescopen door kan wandelen. De grote showroom bevindt zich op het 1e verdiep van het gebouw. Als je binnen komt wil je binnen blijven! Een overdaad aan teelscopen, statieven, accesoires, je kan het bedenken of het is er te vinden. Op de vloer een team van zeer goed geinformeerde mensen die, en dat is heel voornaam, een luisterend oor hebben naar de behoefte van de klant. Daar waar nodig zal uitvoerig advies en goede raad gegeven worden. Heb je een vraag over een kompleet systeem, over een onderdeel van een systeem, wil je een customised systeem, ze zijn er en ze helpen je op een heel proffesionele manier verder. Je bent zeker van het feit dat je advies komt van mensen die jarenlange ervaring in de vingers hebben. Wil je advies of daadwerkelijk een aankoop doen, dan kan je in de winkel terecht, maar ook via hun heel uitgebreide website. Google maar eens een keertje met het woord “Robtics” en je zit in no-time op hun site. Maak je snel een account aan, dan ben je helemaal binnen! Als je toch zo ver geraakt, vergelijk eens hun prijzen met die van andere handelaren. Robtics geeft je een low-price-garantie.  Een echte aanrader. Enkele beelden van hun “nieuwe” winkel.

sized_robtics 03-2012 010.JPG

sized_robtics 03-2012 001.JPG

sized_robtics 03-2012 003.JPG

sized_robtics 03-2012 006.JPG