Stijn en de Sterren.

Afgelopen jaar heeft ons aller Stijn Meuris (ook een amateur-astronoom in hart en nieren) enkele tv-optredens voor Canvas gedaan onder de titel “Stijn en de sterren”. Afgelopen week was in de krant te lezen dat deze uiteenzetting zo in de smaak is gevallen dat Canvas aan een verderzetting denkt. We krijgen dus nog meer van Stijn Meuris te horen!

Voor hen die niet kunnen wachten tot Canvas gaat uitzenden is er goed nieuws:

Op 1 maart 2009 komt Stijn Meuris in PC “de Kroon” te Kaulille.

Zij i-die de uiteenzetting al gezien hebben op tv weten dat dit een niet te missen evenement is. Noteer deze datum alvast in jullie agenda’s. Noorderkroon zal tegen maart kenbaar maken of we er een kringactiviteit van maken, dan niet een eigen initiatief. We komen er zeker op terug!!!!

2006_0715bos0039