Mountain View, California

We wisten het al, onze website wordt wereldwijd bekeken. Je kan dat zien op de globe die links in de bovenhoek roteert. Elke rode dot is een bezoeker vanuit een unieke plaats op onze aardbol. Als je ingelogd bent kan je meteen zien wie, van welk deel van de wereld op onze site aanwezig is. Onze webmaster kan nog iets verder kijken. Hij kan opmaken via welke weg men op onze website komt, welk het piekuur is en hoeveel de gebruikers van onze site bekijken. Afgelopen maand heeft de intensiefste bezoeker niet minder dan 445 pagina’s van onze site bekeken, en dit om 05.00u ‘s morgens. Afgelopen woensdag, op bezoek bij Job, viel ons op dat gebruikers van Mountain View, California, op onze site zaten. We weten allemaal, in Mountain View is één en ander te beleven op astronomisch gebied. Als je heel goed kijkt zal je ook zien dat Hawaii ons gevonden heeft, nog een baken van de sterrenkunde!

 Wij juichen deze bezoeken toe en hopen ook nog andere delen van de wereld te kunnen bereiken. Eén snelle blik op de globe leert ons dat we de dorpsgrenzen al lang ontvlucht zijn. De wereld ligt open…..

Ps: je kan de roterende globe met een simpele muisklik vastnemen, roteren, uitvergroten door te scrollen, enz. Probeer maar….