Zenuwachtig…..

Waar zijn ze gebleven, die heldere nachten? De echte die-hards beginnen het nu moeilijk te krijgen. Het is alweer weken geleden dat we nog eens kans (tijd) hadden om een kijker buiten te zetten. De laatste weken zitten we geplaagd met wisselvalligheid. Regen, dan weer eventjes droog, dan weer zware wolken, afgewisselt met regen en of buien (wat is het verschil?). Bottomline is dat we op onze honger blijven zitten.

Heel even was er een lichtpuntje: volgende week zou de lente losbarsten. Hoeraaaa!!!!  Dit scenario is intussen weer “lichtjes” bijgesteld: volgende week gaat het (voor de verandering) nog maar eens regenen. Waar blijven de 8-9-10 quoteringen op de weersvoorspellingssites?

Hoop doet leven, maar wat mij betreft……liefst morgen, als het even kan? Er is nog zoveel te doen voordat we onze kijkers weer in vol ornaat kunnen inzetten. De boodschap op dit moment? Geduld, adem in ….adem uit….en hou dit nog een hele tijd vol, het goede weer komt er aan!! En dan is het PLANKGAS.

 

Tot dan!