Kerstwensen…

Het secretariaat van Noorderkroon wenst u allen een uiterst warm Kerstfeest, een mooie afsluiting van het oude jaar en een sprankelende start in het nieuwe jaar!

Aan de hand van het jaarverslag dat we onlangs presenteerden kunnen we allemaal de conclusie trekken dat 2011, op sterrenkundig vlak, voor ons allen een topjaar is geweest. We hebben activiteiten gehad waarvan we nu nog steeds positieve feedback krijgen. Zo hoort het! We kunnen alleen maar hopen dat in 2012 deze trend voortgezet kan worden. Naast “hopen” is er nog een andere bepalende factor en dat is “zelf ondernemen”. Op dit vlak scoren we goed, dus …..laat 2012 maar komen!!!

Intussen kijken we uit naar heldere nachten en hopen één dezer dagen nog eens verslag te kunnen doen van alweer een sterrenkundige expeditie. Een uitvoerige presentatie van zo’n expeditie kan je komen genieten in februari. Job en Lambert hebben een avondvullend programma uitgewerkt en bespreken alle aspecten van een expeditie. Een aanrader!

Graag bevelen we jullie de activiteiten aan die je kan vinden op onze kwartaalagenda, links op deze site. De leden en de symphatisanten zullen uiteraard een persoonlijke uitnodiging ontvangen via ons maandblaadje.

 

Nogmaals; Veel heldere nachten en de allerbeste wensen voor 2012!!

Lambert Beliën