Foto-albums

Een oproep om ook eens door de fotoalbums te bladeren (in de rechterkolom, aan het begin van de pagina). Leden die hun eigen  foto’s  op deze site gepubliceerd wensen te zien, sturen deze door naar het secretariaat of gebruik de “Mail me”-knop op deze pagina.

Hoe ga je het best te werk? Tegenwoordig is een foto al verschillende mega’s zwaar. Om te kunnen publiceren moet dit terug gebracht worden naar een verwerkbaar “gewicht”. Wil je geen scherpte of resolutie kwijtspelen door te comprimeren, download dan gratis het programma “Bdsizer” van het internet. Dit is een heel gebruiksvriendelijk programma en je resultaten  ogen nog steeds scherp. Bijkomend voordeel is dat je na de bewerking meerdere foto’s per email kan verzenden.

Maak er gebruik van en zie je eigen opnames op deze site!!

                                                                                                                     LBe